We bring the car free of charge in Prague. Cheap tailored rate for you. Call now! +420 773 116 716

Nový Ford Mustang Shelby GT350

Nový Ford Mustang Shelby GT350

Impozantní jako vždy! Nový Ford Mustang Shelby GT350

Ford Mustang Shelby GT znovu upgradoval. Jen pouhý pohled na tento supersport ve vás vyvolá zvýšený srdeční tep, touhu se sním svézt a porušovat silniční zákony. Nový Ford Mustang Shelby GT350 je naprostým souladem krásy a rychlosti. Půvabu a bestie. Ladnosti a monstróznosti. Tento vůz vám dopřeje ty nejlepší jízdní zážitky, na které budete ještě dlouho vzpomínat. K dispozici bude ve dvou variantách, Shelby GT350 a Shelby GT350R.

Ford Mustang Shelby GT

Upgrade technologií a síla motoru

Nový Shelby GT350 je navržen tak, aby dosahoval bleskově rychlého výkonu. Jen si představte, jak nastartujete 5,2 litrový motor V8, nejsilnější atmosférický silniční motor dosud. Ihned ucítíte sílu 526 koní (387kW), které se chystáte vypustit. Taková je nová V8 s maximem až v 8250 ot./min. Význačnou novou vlastností, kromě jiných, je tzv. Magne Ride Damping System, který neustále monitoruje a přizpůsobuje chování vozu tak, abyste si užili jízdu naplno. Dech vám sebere také dvojitý výfukový systém s elektronickými ventily na obou stranách, které ještě zvýrazňují monstrózní zvuk této nezkrotné kobry. Každý systém i součásti tohoto vozu jsou navrženy a optimalizovány tak, aby fungovaly v harmonii a snižovaly váhu, kde to jen jde. Toto vše, včetně 6-stupňové manuální převodovky, umožňuje ten nejlepší prožitek z řízení, jaký kdy byl poskytnut v produkci Fordu Mustang.

Model Shelby GT350R bude mít navíc k dispozici 19-palcová karbonová kola, která snižují hmotnost vozu až o 18 kilogramů, obutá v nejlépe přizpůsobivých pneumatikách Michelin Pilot Sport Cup 2 - navržených právě pro tento vůz. Nesmíme zapomenout na integrovaný zadní spoiler, taktéž z uhlíkových vláken, dále na větší přední masku chladiče s rozdělovačem a jedinečné ladění podvozku, které je speciálně vyrobené pro model Shelby GT350R.

Rozhodně je na co se těšit!

Dostupnost

První vyrobené kusy se budou prodávat začátkem roku 2019, zda se ale dostanou i k nám do Evropy se jistě neví. Pravděpodobně nebudou k dispozici ani ve Velké Británii. Takže pokud máte o tohoto broučka zájem, musíte si ho objednat až ze zámoří.

Zpět do blogu autopůjčovny
Komentáře k článku (0)