We bring the car free of charge in Prague. Cheap tailored rate for you. Call now! +420 773 116 716

Výhodný pronájem dodávky v Praze

Výhodný pronájem dodávky v Praze

Chcete půjčit větší auto? Půjčovna vícemístných aut – půjčovna dodávek – na co si dát pozor?

Dodávkový automobil, lidově pojmenovaný dodávka, je určený k přepravě zboží, případně většího počtu lidí. Pokud je dodávka primárně určena k přepravě zboží, v zadní části nenajdete žádná sedadla. Pokud se přepravují lidé, nejčastěji je to 8 až 9 lidí k přepravě, v případě mikrobusů, minibusů i 15 lidí.

Dodávka je většinou označována jako osobní automobil a stačí vám klasický řidičák skupiny B, ale pozor, jen pokud dodávka pojme maximálně 8 osob kromě řidiče

(B jsou zařazena motorová vozidla s výjimkou vozidel uvedených v § 80a, odst. 1, písmenech a) až e) zákona č. 361/2000 Sb., jejichž největší povolená hmotnost nepřevyšuje 3 500 kg, určená pro přepravu nejvýše 8 osob kromě řidiče, ke kterým smí být připojeno přípojné vozidlo o největší povolené hmotnosti: 1. nepřevyšující 750 kg; 2. převyšující 750 kg, pokud největší povolená hmotnost této jízdní soupravy nepřevyšuje 3 500 kg, nebo 3. převyšující 750 kg, pokud největší povolená hmotnost této jízdní soupravy převyšuje 3 500 kg, ale nepřevyšuje 4 250 kg, jedná-li se o řidičské oprávnění v rozšířeném rozsah).

Dodávku skvěle využijete, pokud rychle potřebujete převést větší náklad, který se do (na) osobní automobil prostě nevejde. Užitkový vůz se dá ale skvěle využít k soukromým účelům, třeba když jedete s velkou partou na hory, k moři, kamkoliv jinam. Dlouhodobý ani krátkodobý pronájem (případně operativní leasing) není zásadní problém. Vybírat byste měli dle kvality vozů a služeb.

Půjčovna dodávek

  • Rozhodujte se v klidu, firmu si prověřte (alespoň reference), zjistěte si podmínky půjčení vozu.
  • Jaké má autopůjčovna požadavky na řidiče? Některé autopůjčovny mají relativně přísné podmínky co se týče věku, někde stačí když je vám aspoň dvacet let.
  • Jsou ceny s DPH nebo bez? Existují nějaké poplatky navíc?
  • Smlouva je dvoustranné či vícestranné právní jednání spočívající ve vzájemných a obsahově shodných projevech vůle smluvních stran směřujících ke vzniku, změně či zániku práv a povinností, které právní předpisy s takovými projevy vůle spojují. Jinak řečeno podpis smlouvy je právní akt, nepodceňujte to.
  • Podobně si dejte pozor na pojištění vozu, především na spoluúčast. Ptejte se na detaily, třeba jestli je možné se připojistit 0% spoluúčast.
  • Dodávku si při přebírání důkladně prohlédněte. Kontrolujte škrábance, čistotu, množství pohonných hmot v nádrži. Vše, co se vám nezdá, připište do smlouvy. U solidní firmy je to samozřejmost.
  • Co se stane v případě havárie, odcizení vozu? Autopůjčovna by měla mít přesný postup popsaný ve smlouvě a měli by mít help linku, kde vám se vším pomohou.
  • Když dodávku vracíte, nechte si vystavit potvrzení. Vůz si klidně vyfoťte, máte tak důkaz, že ho vracíte nepoškozený.
  • Pokud jedete s partou na hory a jste kuřáci, určitě vás bude zajímat, zda se může v zapůjčené dodávce kouřit.

Půjčovna dodávek

U OneTwoGo vám nabízíme především Hyundai H-1. Je to automobil typu dodávka nebo minivan vyráběný automobilkou Hyundai Motor Company od roku 1997, kdy nahradil svého předchůdce model Hyundai Grace.

Hyundai H1 2,5 Automat v pětidvéřovém provedení představuje dynamický vůz se skutečně velkým prostorem a při výšce vozu 2 metry i skvělým rozhledem. Hyundai H1 2,5 Automat je dokonalým prototypem rodinného i firemního vozu. Standardně je zde k dispozici 8 míst k sezení, přičemž na zadní sedadla pohodlně a bez problémů umístíte i větší počet dětských autosedaček. Interiér Hyundai H1 2,5 Automat je zařízen tak, aby jízda pro celou posádku byla nejen komfortní, ale také bezpečná. V základní výbavě tohoto skvělého vozu je automatická klimatizace, elektronické stahování okének, tempomat, mp3 a CD přehrávač, 4x airbag a v neposlední řadě automatická převodovka, která zajistí pohodlnou a plynulou jízdu i těm řidičům, kteří klasickou manuální převodovku nemají zrovna v oblibě. Palubní počítač pak kontroluje nejen spotřebu vozu, ale i měření venkovní a vnitřní teploty či řízení a výstup chlazení. Hyundai H1 2,5 Automat se zavazadlovým prostorem o objemu 850 litrů je skvělou alternativou firemního, osobního i rodinného vozu.

Takže šťastnou ruku při výběru.

Zpět do blogu autopůjčovny
Komentáře k článku (0)