We bring the car free of charge in Prague. Cheap tailored rate for you. Call now! +420 773 116 716

Autem na hory po celé České republice

Autem na hory po celé České republice

Auto je ideálním dopravním prostředkem, s nímž se bez problémů dostanete kamkoliv a to ať již se rozhodnete cestovat na dovolenou k moři či na hory. Zájezdy s vlastní dopravou (nebo také lidově „po vlastní ose“) patří ke stále více vyhledávaným službám a není se čemu divit. S vlastním vozem nejste na nikom a na ničem závislí. Můžete se kdykoliv rozhodnout odjet, vyjet si na vzdálenější výlet a v neposlední řadě sebou zabalit skutečně vše, co můžete na vaší dovolené potřebovat.

Nezapomeňte na kvalitní zimní výbavu vozu

Pokud jste se rozhodli vyjet autem na hory, pak byste však na cestu měli připravit nejen vás, ale i vašeho čtyřkolého miláčka. V žádném případě nepodceňujte zimní výbavu. Váš vůz vybavte kvalitními zimními pneumatikami a zkontrolujte jejich správný tlak. Také byste rozhodně neměli zapomenout na sněhové řetězy a to i přesto, že nepatří k povinné zimní výbavě. Uvidíte, že v náročných horských terénech vám udělají skutečně medvědí službu.

Oblíbená horská střediska

K nejoblíbenějším a také nejvíce navštěvovaným horským střediskům ČR patří bezesporu Krkonoše a Jizerské hory. Za strávení příjemné zimní dovolené můžete však vyrazit i do Jeseníků, kde na vás čeká nádherná krajina a řada historických památek. Pokud však patříte k příznivcům běžkování, pak byste se měli rozjet na jih naší republiky, konkrétně na Šumavu. Tuto oblast si ale určitě vychutnáte i v létě a to díky desítkám turistických a cyklistických tras.

 

Zpět do blogu autopůjčovny
Komentáře k článku (0)