We bring the car free of charge in Prague. Cheap tailored rate for you. Call now! +420 773 116 716

Jaké máme možnosti parkování na letišti Praha?

Jaké máme možnosti parkování na letišti Praha?

Každá dovolená, či pracovní cesta, začíná už na letišti. Co s vozem? Parkování přímo ​na letišti? Jsou i jiné možnosti?

Parkování letiště Praha  

Okolí letiště Praha nám nabízí hned několik možností parkování automobilu. Jak ale vybrat to správné? Není lepší nechat vůz doma a na letiště se nechat dopravit?

Musíme si rozmyslet, co je naší prioritou. Cena? Vzdálenost od letiště? Hodnocení ostatních klientů parkovišť? Komfort? Parkoviště kryté nebo stačí otevřené (v zimě asi velké dilema)? Musí fungovat nonstop? Víme, v kolik hodin přiletíme? Potřebujeme parkoviště s ostrahou, s kamerovým bezpečnostním systémem? Potřebujeme další doplňkové služby?

Nyní jednotlivě k možnostem:

Cena

Musíme zvážit, zda nejnižší cena zajistí dostatečný komfort vám, vašemu vozu a vy strávíte klidnou dovolenou beze strachu o své auto. Nebo pro „klidné spaní“ si připlatíte za lepší služby.

Vzdálenost k letišti Praha

Měli bychom si dobře naplánovat cestu a vědět, kolik času máme od zaparkování k plánovanému odletu. Kolikrát spěcháme, a pár minut bývá rozhodujících. V tomto případě je vhodnější hledat parkování co nejblíže letišti. Nebo máte dost času před odletem? Poté toto kritérium není rozhodující vzhledem k tomu, že většina parkovacích ploch nabízí možnost přepravy na letiště.

Hodnocení parkování

Často bývá nejdůležitějším kritériem. Zkušenosti ostatních cestovatelů s parkováním – tzv. recenze parkovišť – jsou pro naše rozhodnutí základní podklad. Samozřejmě je potřeba brát v potaz i možnost, žekaždé hodnocení je subjektivní.

Kryté nebo otevřené parkování

Jaký potřebujete komfort pro svého miláčka? Máte kabriolet? Nebo automobil, který je zvyklý stát u chodníku? Co zima, nechce se vám po příletu odklízet sníh z vozu? Tady si musíme rozmyslet, co je pro náš vůz nejvhodnější a zda je tento požadavek základním kritériem výběru parkování.

Nonstop

Víte, že budete odlétat např. ve tři hodiny v noci? Nebo naopak netušíte, kdy přiletíte? Nemůžete se na 100 % spolehnout na informace o odletu či příletu letecké společnosti? V tomto případe je služba nonstop základním kritériem pro výběr nejvhodnějšího parkování.

Bezpečnost

Parkování na letišti nabízí několik možností bezpečnostních prvků ochrany vozu. Máte obavy o svého miláčka, abyste ho po příletu našli v pořádku? Můžete využít parkování na letišti s ostrahou nebo kamerovým bezpečnostním systémem.

Doplňkové služby

Během „odpočinku“ automobilu na parkovišti u letiště ho můžete nechat umýt, vyleštit, nablýskat. Lze si též nechat zabalit zavazadla do bezpečností fólie nebo si domluvit přepravu na letiště a zpět. Ano, i toto některé firmy nabízí.

Nechcete parkovat, chcete komfortní přepravu na letiště / z letiště nonstop?

Autopůjčovny nabízí službu dopravu na letiště. Doprava kdykoliv na letiště, kdykoliv z letiště (do hotelu, k vám domů, do firmy...). Tato nabídka neplatí jen pro Prahu a okolí, ale vlastně pro celou ČR. V každém větším městě najdete autopůjčovnu, která takovou službu nabízí. Samozřejmostí je profesionální řidič + možnost přepravy až 8 osob v mikrobusu.

Zpět do blogu autopůjčovny
Komentáře k článku (0)