We bring the car free of charge in Prague. Cheap tailored rate for you. Call now! +420 773 116 716

Půjčení auta na Floridě

Půjčení auta na Floridě

Florida je jednou z nejoblíbenějších amerických destinací. Nabízí nejenom krásné pláže, golfová hřiště a bohatý noční život, ale také mnoho zajímavých míst, do kterých se snadno dopravíte vypůjčeným autem. Poznejte krásy Miami a přírodních rezervací, Disney Word, Kennedyho vesmírné centrum nebo množství zábavních parků.

Podmínky a ceny půjčení auta na Floridě

Ve velkých městech naleznete autopůjčovnu téměř na každém kroku. Často jde o lokální poskytovatele či přímo podnikavé rodiny, které se půjčováním aut zabývají. Můžete u nich nalézt zajímavé podmínky, ale pokud raději volíte sázku na jistotu, zajistěte si půjčení auta předem přes Rentalcars.com. Florida je opravdový ráj pro motoristy, naleznete zde jednu z nejlepších infrastruktur na světě.

Auto střední třídy vás na týden vyjde v přepočtu na méně než 5.000 Kč s automatickou převodovkou, klimatizací a zajímavou výbavou. V základu jsou příznivá pravidla pro pohonné hmoty, kdy auto půjčujete i vracíte s plnou nádrží, dokonce i havarijní pojištění s nulovou spoluúčastí. To vše od prověřené společnosti. Na Floridě půjčují auta například Alamo, Budget, Dollar nebo Thrifty. Máte-li v plánu cestovat průběžně, nejlepší volbou je půjčení auta přímo na letišti.

Podmínkou pro půjčení je věk řidiče nad 21 let, výhodnější podmínky získají lidé mezi 25-70 lety. Nezapomeňte kreditní kartu pro rezervaci zálohy. Při půjčení auta na Floridě může být vyžadován mezinárodní řidičský průkaz.

Kdy a kam jet

Sezóna probíhá celoročně, stejně tak půjčení auta je na Floridě možné po celý rok. Zimní měsíce jsou ideální pro turistiku, od dubna začíná sezóna pro odpočinek na pláži. V průběhu července a srpna bývají na jihu Floridy v okolí Miami velmi vysoké teploty, pro rekreaci se tak doporučuje spíše severní část. Srpen a září je ve znamení častých hurikánů.  

S půjčeným autem se na Floridě řídí velmi příjemně

Silnice jsou udržované, některé části mírně zpoplatněné. Maximální rychlost na dálnici je 70 mph, což odpovídá zhruba 113km/h. Florida je však malý stát, takže i při dodržování rychlosti zabere cesta ze severu na jih kolem 4 hodin.

Články pro vás píše: Autopůjčovna OneTwoGo

Zpět do blogu autopůjčovny
Komentáře k článku (0)