We bring the car free of charge in Prague. Cheap tailored rate for you. Call now! +420 773 116 716

Půjčovna vozidel, aneb důvěryhodné služby

Půjčovna vozidel, aneb důvěryhodné služby

Zdají se vám některé nabídky autopůjčoven nepřehledné? Nerozumíte něčemu ve smlouvě? Např. účtování pohonných hmot, pojištění, nebo např. řešení škod, transparentnost cen?

U OneTwoGo je vše přehledné.

Jelikož máme ceny na míru, vše je ošetřeno v rámci smlouvy. Ve smlouvě je explicitně uvedeno i účtování pohonných hmot, pojištění, řešení případných škod . Dodatečné poplatky jsou ošetřeny ve smlouvě. Také a klient je na to předem upozorněn (jedná se především o případ, kdy je interiér vozu při vrácení znečištěn apod). OneTwoGo dbá na důvěryhodnost a spokojenost klienta je pro nás na prvním místě.

Přesto, pokud některý z našich klientů má problém, stížnost řešíme neprodleně.

Častým problémem, se kterým se na síť Evropských spotřebitelských center obrací i čeští spotřebitelé, je jednání autopůjčoven po vrácení vozu. Společnost naúčtuje spotřebiteli několik set eur za opravu karoserie, kterou on ale podle svých slov nepoškodil. U Onetwogo se vám to stát nemůže, proč?

Protože vám podepíšeme potvrzení o vrácení vozu v bezvadném stavu. Vůz si samozřejmě můžete nafotit jak při převzetí, tak při předání.

Klienti některých autopůjčoven si také stěžují na zaměstnance půjčoven, kteří zákazníkovi nutí předražené dodatečné pojištění, ačkoli ten již pojištění uzavřel při online rezervaci. U OneTwoGo jste informováni o jednotlivých variantách pojištění. Rozhodnutí je pak na vás, maximálně vám jen doporučíme pojistku dle vašeho druhu pronájmu.

Smlouvy řešíme v češtině, ale také v angličtině, němčině, ruštině. Pokud něčemu nerozumíte, rádi vám vše vysvětlíme.

Maximálně pracujeme také na srozumitelnějších informacích týkajících se online rezervací a možností jejich zrušení, povinných poplatků a volitelných doplňků. Např. ON-LINE rezervaci můžete zrušit kdykoliv. Dostanete také jasnější informace o nejdůležitějších podmínkách pronájmu a požadavcích, včetně záloh placených z karty spotřebitele. Záloha je totiž na vašem účtu jen blokována do konce pronájmu, žádné peníze nám tedy neposíláte. Platíte jen za pronájem. Záloha se použije jen v případě, kdy např. dojde k poškození vozu, navrácení vozu s prázdnou nádrží atd.

Zpět do blogu autopůjčovny
Komentáře k článku (0)